Най-младият футболист, започвал като титуляр в елиминационен мач на Европейско първенство - Ренато Санчес - продължава да се радва на одобрение. След като блесна за родната си Португалия и отбеляза страхотен гол в четвъртфинала с Полша, той получава засега и доверието на читателите на Gong.bg

18-годишният нов играч на Байерн отбеляза истински шедьовър в полската мрежа и затова логично попадна сред предложенията ни в играта UEFA EURO 2016 Гол на деня. Там конкуренция са му доказани звезди на световния футбол като Роберт Левандовски и Джорджо Киелини. 

И въпреки скромната си възраст, Санчес води уверено пред тях. Дали може да се стигне до обрат? Само читателите на Gong.bg можете да решите. Имате време до 20:00 часа да гласувате в нашата анкета и да промените изхода ѝ. 

ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ ТУК!

А активността ви определено ще си заслужава. Ако гласувате, можете да сте един от тримата щастливци, когото ще зарадваме с 6 кена ледена бира "Ариана". А след края на първенството ще има по 1000 бири "Ариана" за трима участници, които са гласували по време на Европейския шампионат! Така че гласувайте, не ни жалете!