Германският национал Юлиан Дракслер без никакви затруднения отвя конкурентите си в играта на Gong.bg и „Ариана“ за Гол на деня. Звездата на Волфсбург почти не срещна отпор нито от Миши Батшуай, нито от Антоан Гризман, с чийто попадения се съревноваваше.

Попадението на Дракслер бе просто логичният завършек на много силните му изяви в осминафинала от UEFA EURO 2016 срещу Словакия. Тогава техничарят буквално вилнееше по левия фланг на атаката и създаде редица главоболия на Мартин Шкъртел и компания. Освен красивото воле, с което се разписа, той даде и асистенция за попадението на Марио Гомес.

Не бива да се учудваме от факта, че голът на Дракслер събра почти 79 процента от общия вот. Далеч зад него със 17,78 се нареди Гризман, докато Батшуай получи направо незабележима подкрепа на общия фон.

ПОВЕЧЕ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО ВИЖТЕ ТУК!

Сега предстои да обявим и имената на тримата победители, които ще си тръгнат с награди от „Ариана“... просто защото са участвали. Без значение за кого гласуваш, винаги имаш равен шанс да попаднеш сред триото от щастливци, които всеки ден печелят по 6 кена бира „Ариана“.

Не забравяте и за голямата томбола след края на европейското първенство. Тогава ще изтеглим трима измежду всички гласували, като печелившите ще се сдобият с 1000 бири от „Ариана“!