Усещате ли как на Европейското първенство се ражда една нова звезда? Да, става въпрос за Ренато Санчес. Португалецът, който само на 18 години подписа договор с Байерн, блесна и за родината си в мача с Полша. 

Той вкара една от решителните дузпи за класирането на полуфинал, а в редовното време блесна с невероятен гол в мрежата на Лукаш Фабиански. Логично, ние сложихме това попадение в играта си UEFA EURO 2016 Гол на деня. А на вас толкова ви хареса, че го избрахте за номер едно. 

При това в страхотна конкуренция. Изпълнението на Ренато Санчес взе над 3/4 от вота ви и изпревари новия си съотборник в Мюнхен Роберт Левандовски, за когото гласуваха почти 20%. Трети е друг великан - Джорджо Киелини, който обаче ще трябва да се задоволи със скромните по-малко от 4% от гласовете ви. 

Заради активността си, трима от вас ще бъдат възнаградени. Те ще получат по 6 кена ледена бира "Ариана", като трябва да следят електронните си пощи, от които са гласували. Там ще получат мейл от наш редактор, за да уточним необходимите ни данни за получаване на наградата. 

След края на първенството трима щастливци ще бъдат зарадвани и с по 1000 бири "Ариана", като в жребия за това ще участват абсолютно всички гласували в нашите игри UEFA EURO 2016 Гол на деня в течение на шампионата. Гласувайте, наградите са страхотни!