Исландия може да има население, колкото Пловдив, но поднесе една от огромните изненади на първия кръг на груповата фаза на Евро 2016. Храбрите островитяни взеха равенство от сочения за тотален фаворит в този поток тим на Португалия, воден от най-голямата звезда на турнира Кристиано Роналдо. 

Исландците бързо се превърнаха в едни от любимците на феновете с изявите си. А освен това отбелязаха и страхотно попадение чрез Биркир Бярнасон, с което изковаха историческата си първа точка на големи първенства. 

И затова той е номиниран от нас в играта "Гол на деня". Засега исландецът води в класацията, но има сериозна конкуренция. Золтан Щибер от Унгария е по петите му, а и Луиш Нани, който вкара за португалците, е готов за своеобразен реванш. 

Затова - гласувайте! Освен, че ще можете да подкрепите своя фаворит, не е за изпускане и фактът, че ви очакват невероятните ни награди. Всеки ден по трима от вас ще печелят по 6 кена леденостудена "Ариана", като не е задължително да са гласували за победителя, а просто да са дали своя вот. 

И това не е всичко! Всеки гласувал в една от ежедневните ни анкети за Гол на деня, ще участва и в спора за голямата награда. А тя е просто феноменална - 1000 бири "Ариана". И там щастливците ще бъдат трима. Така че не губете време и гласувайте! Определено има защо.