Исландските национали не останаха длъжни на мегазвездата Кристиано Роналдо за неговото пренебрежително отношение към тях.

Полузащитникът Кари Арнасон реагира гневно и нарече португалеца "жалък неудачник". Думите му са по повод изказването на Роналдо, че исландците имат губещ манталитет, с който не може да постигнат нищо.

Португалецът бе бесен от дефанзивната тактика на исландците, която в крайна сметка им донесе равенство 1:1 в мача от Европейското първенство снощи.

„Кристиано Роналдо не само, че не може да губи. Той е голям симулант. Заради своето поведение той винаги ще бъде зад Меси“, добави исландският национал.  

"Кристиано Роналдо е жалък неудачник. Той не умее да губи. Освен това е доста забавен. Той как очаква да играем? Като Барселона ли? Ние сме аутсайдери и играем като аутсайдери. Но дори и така, бяхме близо до победата, просто ни трябваше малко късмет. Не обръщахме много внимание на Кристиано на терена. Глупаво е да си променяме тактиката заради един Роналдо", коментира Кари Арнасон след мача.