Исландците стигнаха до няколко исторически постижения в първия си мач на Европейското първенство. В него островитяните стигнаха до първата си точка, до първия си гол и куп други неща, които бяха записани в историята на малката държава. 

С хикса срещу Португалия храбрите исландци се превърнаха в любимците на Стария континент и явно са пленили сърцата и на българските фенове. Защото те гласуваха за попадението на Биркир Бярнасон в играта ни "Гол на деня".

За него гласуваха над 60% от нашите читатели. Или по-точно 60.06% от тях, което си е достойно за уважение постижение. Той изпревари унгареца Золтан Щибер, който отбеляза не по-малко красиво попадение в мрежата на Австрия. 

Но за представителя на "маджарите" гласуваха само 31.30% и това му отреди само втората позиция. Трети остана звездата на Португалия Луиш Нани, за когото гласуваха само 8.64% от читателите ни. 

Всички тези гласували в играта на "Гол на деня" имате шанс да спечелите 6 кена бира "Ариана". Следете нашата страница, за да разберете кои са тримата щастливци, които ще охладят страстите около мачовете от Европейското.