Звездата на Франция Антоан Гризман призна, че на почивката в двубоя срещу Ирландия е имало остри реплики от страна на селекционера на тима Дидие Дешан. „Петлите“ постигнаха драматичен успех в осминафиналния сблъсък от UEFA EURO 2016, побеждавайки с 2:1. Домакините обаче трябваше да обръщат резултата, след като още във втората минута допуснаха гол от дузпа.

С два гола на Гризман обаче, Франция се добра до четвъртфиналите в турнира.

„Трябва да признаем, че не играхме добре през първото полувреме. На почивката, треньорите и играчите си казахме някои неща. В крайна сметка играем за Франция и даваме всичко, което имаме. Феновете ни помогнаха да прекрачим линията“, коментира Гризман след мача.

„За мен целият сезон е такъв. В Атлетико печелим мачове с по 1:0 и страдаме до последния съдийски сигнал. Надявах се, че с Франция ще бъде различно, но до този момент е абсолютно същото. Знаехме, че ще бъде труден мач и сега трябва да видим какво направихме добре и какво не чак толкова.“

„Много съм щастлив, че продължаваме напред. Влязохме трудно в мача и все още имаме да извървим дълъг път. Трябва да вдигнем нивото. Сега обаче ще се насладим и да извлечем най-доброто от този мач“, каза още той.