Европейското първенство наближава със страшна сила и, верни на себе си, от Gong.bg решихме да зарадваме читателите си с нещо ценно и уникално. Ако сте твърдели, че познавате тези форуми като пръстите на ръката си, сега е моментът да се докажете!

Ще ви предложим специален куиз, в който сме засегнали абсолютно всичко за Европейските първенства - от самото им начало, та досега. Какъв по-приятен начин да докажете в пряк сблъсък с приятелите си, че сте най-добрият?

А споменахме ли, че ще има и награди? Много и изкушаващи, те ще чакат наистина най-добрите от вас и ще направят Европейското първенство още по-специално изживяване за тези, за които футболът наистина е отворена книга. 

Следете ни ежедневно, играйте с приятелите си, предизвиквайте всеки, който се мисли за "голямата работа". Европейското първенство започва на 10 юни, тогава стартираме и ние с играта си, която просто не трябва, а и няма да ви се иска да пропускате.

А в нея може да участвате всякак. Впишете се с профила си от Gong.bg, Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Instagram. Предложили сме ви всички възможности, за да станете част от това изживяване. 

И докато то стартира, можете да се поупражнявате в настоящото издание на нашия куиз. Имате още няколко дни за практика със световния футбол, защото после ще ви изпитваме само на Европейския. И ще печелите награди. Наистина мечтан изпит... Очакваме ви, стартът е скоро!