Вие може би сте от феновете, които си мислят, че знаят всичко за футбола? Ако е така, какво по-добро от това, да проверите знанията си. И Gong.bg ви дава тази възможност в поредното издание на нашия куиз

В него не просто можете да проверите футболните си знания, но можете и да предизвикате приятели на битка. Така най-после ще се даде отговор кой разбира повече, а цифрите никога не лъжат...

И за да не са единствено приятелските закачки да проверите познанията си, за всички най-добри сме предвидили и награди. Първите в генералното класиране ще получат абонамент за Gong Play за различен период от време. 

За целта, просто трябва да се регистрирате по някакъв начин за нашия куиз. Това може да стане чрез профила ви в Gong.bg, както и чрез социалните мрежи Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram и LinkedIn.

Над 6000 души вече се запалиха по тази игра и тя набира все по-голяма популярност. Побързайте да се включите, че не остава време. Но дори и да не успеете сега, приготвили сме ви изненада и за Европейското първенство, като там ви очаква нов куиз. Следете Gong.bg и се забавлявайте!