Антоан Гризман е големият герой на Франция! Не само, че е най-добрият реализатор на това Европейско първенство, но и головете му са толкова важни, че носят "петлите" към финала. Двата най-сладки от тях със сигурност са на полуфинала с Германия. 

Двете му попадения за успеха с 2:0 логично попаднаха и в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня. И за да е по-сладка борбата му, отново го изправихме срещу германец - Марио Гомес. 

Таранът на Бундестима беше големият отсъстващ в този полуфинал. Но за сметка на това имаше достатъчно добри изяви в мачовете преди това. Затова в играта ни включихме попадението му срещу Словакия на осминафиналите за 2:0, с което тогава на практика подпечата класирането на тима си напред. 

И така, всичко вече е в ръцете на читателите на Gong.bg. Само от техния вот зависи кой от трите гола ще бъде избран за най-красив за изминалия ден. А и активността им в нашата игра ще бъде възнаградена подобаващо. 

Всички гласували, независимо дали са избрали победителя, участват в жребия за призовете ни. И трима от тях ще бъдат зарадвани с по 6 кена бира "Ариана" от нашите партньори. А след края на първенството трима ще бъдат зарадвани с по 1000 кена бира "Ариана". Затова - гласувайте, бирата ви чака и е ледена!