Най-голямата звезда на Европейското първенство Кристиано Роналдо продължава да обира овациите във Франция. В неделя той и неговата Португалия ще спорят директно за трофея, а няколко дни преди това той обра и фенската любов в България. 

Читателите на Gong.bg избрахте попадението му в мача с Уелс за номер едно в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня. За него вота си упражниха феноменалните 85.83% от всички, като само Димитри Пайе е успявал да събере по-убедителен вот. 

Далеч-далеч назад остана вторият в класирането Пол Погба. Френският ас се разписа в мача с Исландия на четвъртфиналите, но не можа да събере и 10%. Цялостният сбор за него е от 9.92%. 

Третото ни предложение в днешното издание на играта беше Луиш Нани, който вкара за 2:0 срещу Уелс. Но подкрепата за него беше нищожна - само 4.25% и това му отреди последната позиция. 

Всички гласували в днешното издание на играта UEFA EURO 2016 Гол на деня влизат в битка за наградите. Трима от тях ще бъдат зарадвани с по 6 кена ледена бира "Ариана". Имената им ще бъдат оповестени съвсем скоро.