Франция и Исландия ще се изправят един срещу друг в последния четвъртфинал от програмата на Европейското първенство. Но въпреки предстоящото съперничество, явно има симпатии между двата тима. Или поне от френска към исландска страна. 

Това си пролича от думите на десния бек на "петлите" Бакари Саня, който призна, че изключително много се радва на представянето на следващия опонент на тима си по пътя към финала в Париж. 

Исландия стигна до историческия четвъртфинал след победа над Англия в първия си елиминационен мач, а като цяло досега храбрите "ледени воини" нямат загуба, въпреки че играха още с Португалия, Австрия и Унгария. 

"Мисля, че исландците зашлевиха звучен шамар в лицето на Англия. И все пак, критиката към играчите е прекалена, нека новият треньор ги вдигне на крака. Честно казано, мислех си, че Англия ще бие, защото има по-талантлив състав."

"Но пък от друга страна Исландия игра много добре. Затова много се радвам за тях, че стигнаха до тук. Те са страхотни и се представят изключително. Дадоха добър урок на англичаните и определено заслужават да са тук сега и да играят срещу нас. Радвам се за тях", сподели Саня.