Драконите са митични същества, които умеят много неща и които са били на особен почит през историята. Но едва ли в древен Китай са можели да донасят ледена бира на щастливците. Е, поне с началото на UEFA EURO 2016 дори това вече е възможно. 

Трима щастливци от читателите на Gong.bg ще имат щастието да се разхладят в морните жеги с ледена "Ариана", благодарение на футболните "дракони" от Уелс. Трима от тях са номинирани в играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня и независимо за кого гласувате, ще имате възможност да спечелите страхотните награди. 

А те са 6 кена бира "Ариана", които раздаваме ежедневно. А на края на първенството трима щастливци ще уцелят големия джакпот и ще спечелят по 1000 кена бира "Ариана". Кой знае, може това да си точно ТИ!

Единственото условие е да гласувате за нашите предложения в играта UEFA EURO 2016 Гол на деня и да следите редовно Gong.bg дали името ви ще излезе сред победителите за деня. А после и да отваряте редовно пощата си, очаквайки имейл от нас. 

Така че не спирайте да гласувате, защото най-яките награди на лятото са при нас. А кой от футболните "дракони" ще ви донесе радост, предстои да разберем съвсем скоро.