Агентът на Лоренцо Инсиние заяви, че неговият клиент е абсолютно необходим на италианския национален отбор за Евро 2016.

24-годишният нападател влезе като резерва и вкара при равенството 1:1 срещу Испания в четвъртък, макар няколко пъти преди това да не получаваше повиквателни от селекционера Антонио Конте. На Апенините вярваха, че по този начин специалистът наказва играча заради оттеглянето му от лагера поради травма преди решителни две последни евроквалификации.

По-късно и Конте, и Инсиние уточниха, че са се разбрали помежду си и се очаква тази вечер футболистът да бъде титуляр срещу Германия.

„Лоренцо е под пара и се вълнува за тазвечершния мач“, каза агентът му Антонио Отаяно. „Той ще бъде титуляр и ще има възможност още веднъж да демонстрира неоспоримия си талант, с който ще спечели място на Евро 2016.“

„Той има страхотно желание да се справи добре. Видяхме това и в приятелския мач срещу Испания. Конте трябва да разбере, че Лоренцо е точният футболист за отбора му. Той може да има такъв ефект върху мачовете, че става незаменим“, уверен е агентът на Инсиние.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS