Бразилската красавица Ракел Бенети може да бъде определена като двойна опасност. Освен че е много привлекателна, тя майсторски владее футболната топка – много по-добре от някои професионални играчи.

Състезателката във фрийстайла вече отдавна е популярна в своята област, тя е известна като една от най-техничните дами на планетата.

Модел от Бразилия изуми с боравенето с топката

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Não tinha quase nada além de fé e vontade de aprender” 🙏🏻❤️⚽️ never give up ...

Публикация, споделена от 🙏⚽️👠Raquel Benetti (@raquelfreestyle) на

29-годишната Бенети е започнала футболната си кариера на 8 години, като се е представяла много успешно в девическите си години, а до 20 години е носила екипа на Коринтианс.

След това в решила да посвети спортната си кариера на триковете с топка. Точно благодарение на тези свои умения красавицата покори целия свят.

Тя е способна да демонстрира майсторски техники не само с футболни обувки, но и грациозно и женствено на високи токчета. Тя често участва и в приятелски аматьорски мачове, включително с мъжки отбори.

Благодарение на атрактивната си външност, бразилката успя да впечатли и главните редактори на някои модни списания. Пътувайки по цял свят, Ракел Бенети е взимала участие във фотосесии.