Мениджърът на Интер Жозе Моуриньо се изсмя на слуховете, че може да замени Рафаел Бенитес в Ливърпул. Испанският треньор на „червените” е под сериозен натиск, след слабата серия, в която влезе тимът му, и разбира се, стана обект на слухове за оставка и уволнение.

Макар че един от съсобствениците на Ливърпул Джордж Жилет открито подкрепи Бенитес, медиите в Европа не се забавиха да започнат да спрягат имена за нов наставник на английски гранд.

Жозе Моуриньо бе попитан дали би поел Ливърпул на пресконференцията преди двубоя от Серия А с Катания. Той обаче категорично отхвърли възможността, не само да застане начело на „червените”, но и дори да се върне във Висшата лига в настоящия момент. „Невъзможно,” отсече Специалния.

По своя стара традиция, Моуриньо свали на земята младия талант на Интер Марио Балотели, след като медиите в Италия го величаеха цяла седмица след страхотната му игра в мача с Дженоа миналия уикенд.

„Това, че е изиграл един наистина силен мач с Дженоа, все още не значи, че е феномен,” отбеляза португалецът. „Ако трябва да съм честен, той наистина направи страхотен мач, но след това цяла седмица тренираше много зле. Аз ценя футболистите както по работата му в срещите, така и в тренировките.”