Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира нулевото раевнство срещу Астън Вила. Нидерландецът призна, че тимът му се е защитавал добре в Бирмингам срещу "виланите" при 0:0, но отборът трябва да е по-добър при завършека на атаките си. 

“Всички сме едно цяло - коментира Тен Хаг пред “Скай Спортс”. - Знаем, че всички работим за бъдещето. С шефовете си говорим постоянно - всяка седмица. Част сме от дългосрочен проект и трябва да продължим да се подобряваме. Имахме две тежки гостувания, в които демонстрирахме единство и дух”. “Днес организацията ни на игра беше много добра. Показахме решителност и устояхме, като почти не предоставихме възможности на съперника. Така че демонстрирахме силен дух като тим. Когато се отбраняваш по този начин, то може да имаш и малко късмет, както стана в края с чистото положение на съперника на задната греда. Но като цяло това беше може би единствената чиста възможност на противника. Имахме известен контрол на топката, създадохме няколко положения, макар да не бяха много.

Снимки: Gulliver/GettyImages
63 снимки

Самите ние ударихме греда, Раши (Маркъс Рашфорд - б.р.) имаше едно положение. Но като цяло двата отбора изравнени. Знаем, че не вкарваме голове. Ако гледаме от тази гледна точка, то със сигурност стартът на сезона не е добър за нас. Трябва да се подобрим в това. Ако искаше да побеждаваш, трябва да вкарваш попадения. Имаме четири “сухи мрежи”, което показва, че можем да се защитаваме добре. Планът на Астън Вила беше да играе на контраатака, а ние се справихме добре в отбрана", завърши Тен Хаг.