Един от най-добрите родни киокушин бойци Николай Йоргов отново ще стъпи на ринга на SENSHI.

Четвъртото издание на бойната галавечер ще се проведе на 26-ти октомври в Двореца на културата и спорта във Варна, а началния час на шоуто е 19:00.

Това ще бъде четвърто участие на SENSHI за сребърния медалист от Световното по карате киокушин на KWU за 2013 г., като досега Йоргов има три победи от три мача.

На предстоящата бойна галавечер българският ас има на пътя си нов още по-сериозен противник от Япония – Джо Миахара. Японецът беше обявен за пети в класацията на най-добрите киокушин бойци в света. През 2018 година става шампион на киокушин турнира All Japan, а през 2019-а година печели първо място на турнира Grand Prix на Световните киокушин федерации /KWF/ и става трети в света на първенство, организирано от същата организация.

На ринга на SENSHI Миахара и Йоргов ще се бият в категория до 80 кг по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където са позволени удари в главата, с лакти, както и прехвърляния.

Специален гост на бойната галавечер по кикбокс и киокушин във Варна ще бъде легендата Петер Артс. Четирима от неговите най-добри състезатели са и сред звездите, които ще се бият на ринга на SENSHI – на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна./ boec.bg