Спартак Плевен ще излезе в контролната среща утре в Тетевен срещу ЦСКА с изцяло нов състав на отбора от около 15 млади играчи, които в момента са на проби в плевенския тим. Това съобщи пресаташето на клуба Димитър Стефанов.

Спартак е все още в некомплектован състав. За всеки тим е чест да премери сили с един от най-силните отбори у нас, какъвто е ЦСКА, каза старши треньорът на плевенчани Диян Дончев. По думите му така ще проверят истинските възможности на младия състав. Според него тази контрола е дошла малко рано за Спартак. 

"Момчетата все още не се познават. Въпреки това не отписваме мача. Напротив - ще се опитаме да се противопоставим успешно на съперника. Не преследваме конкретен резултат. Представянето ни в тази среща ще подскаже на кои от новите момчета ще можем да разчитаме през новия сезон", допълни Дончев.

Спартак (Плевен) тренира от няколко дни. Все още има неяснотата в коя група /Втора професионална лига или Северозападната В аматьорска/ ще се състезава плевенският отбор през новия сезон, посочва пресаташето./БТА