Новият старши треньор на Локомотив Сф Ангел Колев даде кратко интервю след равенство 1:1 със Сливнишки герой в първата контрола и за двата отбора.

„Съставът ни не е окомплектован. Както виждате, ние все още не знаем дали ще играем в Б или във В група. Взехме нов вратар и това е бившият играч на Славия Емил Петров. Днес той направи първата си тренировка, затова не игра в контролата. Имаме 4-5 играчи на проби, но се надявам да привлечем силни попълнения, като се има предвид, че говорим за марката Локо Сф. Закъсняваме със селекцията, но това е обяснимо предвид неяснотата."

"Да, почти сигурно ще играем в Б група, но това още не е официално обявено от БФС. При това положение ме затруднява фактът, че тренираме само едноразово. Няма как двуразово, момчетата, които са при нас от четвърта дивизия, са аматьори и ходят на работа. Не мисля, че е реално да говорим за А група след една година. Трудно ми е все още да определя целта, но при всички положения искам да направим солиден отбор във втория ешелон“, сподели Ангел Колев.