Шеф в Левски: Дано с Мъри да се видим на риба

Публикувана в 19:58 на 05 април 2017 1278 0
Красимир Иванов<strong> източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев</strong>

Красимир Иванов източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че се надява със Станимир Стоилов да имат възможността да обсъдят финансовите претенции на треньора, докато се отдават на риболов. Шефът на „сините“ заяви, че от доста време има покана от специалиста за подобен род дейност и се надява тя все още да е в сила.

Днес Иванов присъства на представянето на отбора на Левски, набор 2007, който ще участва на световното първенство за юноши Мундиалито. По тази причина той не беше много словоохотлив по наболелите теми около клуба.

„Очевидният отговор е, че това е пътят. Аз много се радвам за децата, че имат шанса да участват в такова събитие. Този опит остава. Благодарен съм на различните фенски организации, които са участвали в събирането на средствата. Това е начинът, по който клубът заедно с феновете могат да работят заедно за подобряването на имиджа ни и за постигане на по-добри резултати за в бъдеще“, каза Иванов.

„Аз ще предпочета, тъй като поводът да се съберем днес е различен, въобще да не коментираме темите с г-н Баждеков и г-жа Диана Иванова. Не искам да отнемам от моментната слава на децата. По-голямата част от тази информация, която излиза, е спекулация. Не съм следил какво се е случвало днес по медиите, разбрах от хора, които ми звъннаха по телефона, че е изтекла някаква информация. Не съм запознат и затова не желая да коментирам.“

„Аз искрено се надявам да намерим правилния тон, с който дискусиите с различните фенски организации да вървят, защото когато гледаме в една и съща посока, пътят за Левски е по-лесен. Работили сме с тях, очевидно имало е много тежки моменти с декларации, когато сме си казвали тежки неща. Когато обаче има едно такова позитивно събитие, всички можем да работим заедно.“

„По темата за г-н Стоилов единственото, което искам да споделя, е, че се надявам неговата покана да ходим заедно на риба все още важи. Дано когато се върне в България, да успее да я изпълни. Ние като ръководство на клуба бяхме принудени от обстоятелствата, тъй като това нещо е свързано с лиценза, да предприемем действия и да го защитим. Очевидно Станимир Стоилов е една от легендите на Левски и аз нямам какво да кажа против него. Надявам се с него да станем приятели“, завърши Иванов.

Коментирай

Левски
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • roofix1914 roofix1914
  Здравейте! Какво ви е мнението за футболиста на лудогорец Върджил Мисиджан . След като си тръгва от тях според вас има ли шанс да остане да играе в нашето първенство , но с друг отбор ?
  Николай Пашкуров Николай Пашкуров
  Здравейте, Мисиджан е класен футболист, който има място в българското първенство. Винаги има шанс за всичко.
 • joro5rov joro5rov
  Здравейте!Въпроса ми е следния: Според вас Франсис Нар има ли качества да бъде футболист на Левски? Благодаря предварително :)
  Здравей, Жоро. Личното ми мнение е, че Нар няма място в Левски, но не аз взимам решенията при "сините".
Виж всички