Ръководството на Левски направи важно уточнение за феновете си за предстоящия мач с ЦСКА от десетия кръг на Първа лига. На клубния си сайт, „сините“ обясняват, че след съвместно заседание на постоянна група при Българския футболен съюз и представители на Главна дирекция "Национална полиция" към Министерство на вътрешните работи, срещата между „червени“ и „сини“ е била категоризирана като „високорискова“. Именно поради тази причина, в съответствие с новата законова уредба, билети НЯМА да се продават в деня на мача, който е на 29 септември, събота, от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

От „Герена“ призовават всички, които възнамеряват да гледат двубоя на живо, да се сдобият с пропуски в дните преди срещата.

Привържениците на Левски, като символичен гост ще бъдат разположение в секторите „Б“ и „В“, докато тези на „армейците“, ще подкрепят тима си от „А“ и „Г“. Цените на билетите за двете централни трибуни са по 15 лева, а за секторите, където по традиция са разположение агитките („Б“ и „Г“), са по 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец". Посоченият от организатора адрес, на който се извършват продажба на билети он-лайн е: https://besttickets.bg/node/352

От Левски уточняват още, че за улеснение на феновете им ценните хартийки ще могат да бъдат закупени и от касите пред Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ всеки ден до петък между 11:00 и 19:00 часа.

Съгласно новата законова уредба феновете, които ще гледат мача на Националния стадион, задължително трябва да носят личните си карти. Допускането в секторите ще става само срещу представяне на документ за самоличност.

Битката между „червени“ и „сини“ ще може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Още новини:  

Левски влезе с гръм и трясък в осминафиналите, "сините" разнищиха Атлетик

Стоянович: Не съм доволен от началото, треньорът на ЦСКА е лукав