Големият талант на ЦСКА Валентин Антов е в списъка на селекционера Георги Дерме­нджиев с набелязани играчи. Халфът почти сигурно ще по­лучи повиквателна за контролата с Беларус, която ще е на 26 февруари на родна земя.

Планиран е спаринг и с младе­жите, като по принцип Ан­тов играе именно за формаци­ята до 21 г. Не е изключено обаче той да е с представи­телния тим в тази проверка, съобщава в днешния си брой вестник "Тема Спорт".

Антов има шансове да по­падне и в групата за баражи­те за Евро 2020. България пос­реща Унгария на 26 март, а ако отстрани съперника си, на 31-ви ще срещне победителя от двойката Исландия - Румъ­ния, отново в София.

Младе­жите имат само един мач през март, също на 31 март - евроквалификация срещу аутсай­дера Естония на родна земя. По времето на бившия селек­ционер Красимир Балъков имаше договорка младежките национали да не бъдат викани в представителния тим. Сега обаче може да настъпи промя­на при Георги Дерменджиев, още повече предвид съвсем различния характер на двубои­те.