Българският футболен съюз пусна в продажба билетите за решаващия бараж за Евро 2020 с Унгария. Талоните могат да се закупят в мрежата на Eventim и впечатление прави, че те са на доста по-ниска стойност. "Лъвовете" приемат "маджарите" на 26 март 2020 г. от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски", а евентуален успех в сблъсъка ще изправи "трикольорите" срещу победителя от другата полуфинална двойка (б.а. Исландия - Румъния) пет дни по-късно отново в София. Цената е по-никса в сравнение с ценните хартийки, които се продаваха за европейските квалификации и двубоите от Лигата на нациите.
За решителната среща на 26 март на стадион "Васил Левски", желаещите да наблюдават мача от Сектор "А" ще трябва да заплатят 20 лева, съответно за "В" 15 лв., а за "Б" и "Г" - 10 лв. От БФС са пуснали и талони ВИП категория 1 и 2, които са на стойност съответно 100 и 50 лева.
БФС и Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (20 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Родителят или настойника е длъжен да попълни преди това изискваната от закона декларация.
Цените на билетите са:
Сектор А - 20 лв.
Сектор В - 15 лв.
Сектори Б и Г - 10 лв.
ВИП 1 категория - 100 лв.
ВИП 2 категория - 50 лв.