Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов заяви, че винаги е готов да се отзове на повиквателна за държавния състав. Попето коментира и проверката с Локо Сф, в която взе дейно участие и обясни, че контролата е била добра.

„Подготовката протече нормално. Полезна проверка и за двата отбора. Както можеше да победим, така се случи, че загубихме. Сега се оправяме и заминаваме, може би повечето играчи сме мислили за вкъщи“, започна Ивелин Попов.

„Разбира се, че знам какво се е случило в контролата между България и Румъния. Мисля, че бяхме на добро ниво. Разбира се, че съжалявам затова, че не успях да взема участие е двубоя. Всеки път, когато ми се отдаде възможност да играя за националния, го правя с желание. Сега не се случи“.

„Тази капитанска лента доста често се коментира. Има треньор има президент, те могат да преценят. Аз винаги съм готов да играя, дори да не съм капитан. Винаги, когато бъда повикан, ще играя. Не знам защо бях набеден. Изпуснах дузпата, може би грешката бе, че след мача не спрях при журналистите“.

„Тези три месеца за мен бяха лично полезни. Осъзнах много неща, разбрах къде съм сбъркал. Всеки има право да говори, както пожелае. Казах и на ваши колеги, Ивайло Петев има добра визитна картичка“.

„Каквото преценят, това да правят. Когато ме повикат, ще дойда“, завърши Попов.

Валентин Грънчаров, специален пратеник на Дарик радио в Анталия