Вратарят Николай Михайлов е останал с отлични впечатления от новия селекционер на българския национален отбор Ивайло Петев. Михайлов сподели това в интервюто си за Дарик радио и Gong.bg.

“Надявам се националния отбор да се изправи през тази година. Много пъти сме го коментирали, че нямаме кой знае какъв избор от играчи, така че не бива да има някакви супер очаквания. Нека бъдем по-спокойни и умерени. Разбира се, че всички искаме да се класираме на голям форум, но това не се случва. Споменавал съм, че има отбори като Сърбия, които са пълни със световни футболисти, но нямат никакви успехи и ги бият почти всички", каза футболистът на турския Мерсин. 

"Скандали в нашия национален отбор не е имало, всичко бяха спекулации отвън. Не е имало скандали. Не е сериозно да се говори за бойкотиращи футболисти, за отнемане на капитански ленти и прочие. Имаме нов треньор, който си има своите виждания, своите принципи и виждания. Той ще си избира кой ще бъде капитан, каква схема на игра ще имаме и т.н. Вече разговарях с Ивайло Петев, който ми направи впечатление на интелигентен човек, който е доста нахъсан треньор. Въпреки, че е доста млад треньор, Петев има голям опит като професионалист. Надявам се нещата да вървят. Винаги съм го казвал, че е най-важно националният отбор да върви, без значение кой е капитан, кой пази и кой е повикан. Нека бъдат викани тези, които заслужават и отборът да има резултати“, завърши Ники Михайлов.