Шефът на Управителния съвет на Левски Николай Илиев призова футболистите да останат на земята след ремито срещу Марибор. Според него реваншът ще е много по-тежък.

"Мисля, че всички видяхте, че отборът се представи доста добре на този етап след подготовката, която направихме. Смятам, че равният резултат е много добър преди реванша, въпреки че създадохме положения и можеше и да постигнем пълен успех на стадиона в Марибор", сподели Илиев пред Дарик радио.

"Трябва да останем на земята, да не хвърчим в облаците, чакат ни много по-тежки 90 минути в София. Поздравявайки публиката, нашите привърженици бяха уникални, без никакви ексцесии, изключително много ще разчитаме на тяхната подкрепа на реванша и с нашата игра и тяхната подкрепа може да направим приятната изненада в този кръг."

"Ще ви кажа, че още отсега започнаха да се търсят билети, след 3-4 дни в зависимост от деня, в който се пуснат, всички билети ще бъдат продадени, така че който успее да си вземе билети по-рано, ще бъде добре", допълни Илиев.