Футболистите на Лудогорец Рик Джонатан и Педро Нареси дадоха съвместно интервю пред медиите след нулевото равенство в гостуването на Сервет в първи плейофен двубой за влизане в 1/8-финалите на турнира Лига та конференциите.

Двамата бразилци останаха на мнение, че „орлите“ ще вземат положителен резултат в Разград, за да отстранят швейцарския си съперник.

startphoto.bg
79 снимки

„Беше един много труден мач, но трябва да знаем, че беше много важен за нас. Имаме още един мач вкъщи и там ще преследваме класиране. Вкъщи ще играем много по-добре. Ще наложим нашия стил на игра. Със сигурност ще победим на реванша в Разград. Важното е да вкараме голове. На правилния път сме. Може да стигнем по-далече. Сега имаме мач вкъщи и трябва да го спечелим, защото българското първенство също е много важно. И следваме нашите цели. Чочев ще бъде много добре приет от нас. Всички сме добро семейство. Дано донесе много голове с него“, заяви крилото Рик Джонатан.

„Знаехме, че ще имаме трудности тук. Знаем какъв е нашият потенциал, когато играем вкъщи във втория мач. Бяхме много интелеигентни и не поемахме излишни рискове. Сега ни предстои мач срещу Черно море, а след това ще мислим за реванша срещу Сервет. През първите 20 минути бяхме много добре, след това те бяха по-добрият отбор и може би заслужаваха повече победата. Това е мач за класиране и си осигурихме добър резултат – 0:0. Вярваме на 100%, че в Разград ще имаме положителен резултат и ще се класираме. Знаем каква е отговорността. Знаем, че искаме да направим история. Знаем, че имаме потенциала да го направим. За това равенството е важно. Те бяха по-добри от нас, но ние имаме шанса да решим всичко вкъщи. Познаваме Чочев. Той е много добър футболист. Той вкарва много голове и се надявам да бъде така и в Лудогорец“, сподели пък полузащитникът Нареси.