Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, заяви, че е доволен от нулевото равенство като гост на Сервет в първи плейофен двубой за влизане в 1/8-финалите на турнира Лига на конференциите. Специалистът остана на мнение, че „орлите“ имат какво да наваксват спрямо съперника и, че шансовете остават равни и в реванша в Разград след седмица.

„Аз още в началото казах, че това са турнирни мачове. Това за нас е добър резултат като 0:0. Сервет ни превъзхождат игрово, защото са изиграли вече шест мача, а ние имаме два“.

startphoto.bg
79 снимки

„Да, разбира се. Смятам, че във вкъщи играем доста силно, но това са тактически мачове, в които трябва да се внимава много“.

„Теренът наистина не е в добро състояние, но няма да се оправдаваме с него. Ние имахме инициатива около 20 минути и добре се справихме. След това се позагубихме и бяхме на моменти. Имахме различни възможности. В крайна сметка не успяхме и завършихме 0:0“.

Снимки: БГНЕС / BGNES
14 снимки

„На пресконференцията казах, че ние сме фокусирана и искаме да продължим, така че това, което ще направим в Разград ще има игрова промяна. Но трябва да бъдем внимателни, защото Сервет също имат добри играчи“.

„Аз съм доволен от мача. И го казвам наистина, защото знам нивото на подготовка на нашите играчи и тези на Сервет. Тя е много различна. Имаме да наваксваме още малко, за да се подобрим“.

„За момента резултатът е удовлетворяващ. Той е равен и дава равни шансове на двата отбора в Разград. Мисля, че отново шансовете са 50/50“, заяви Дерменджиев.

Снимки: БТА / BTA
13 снимки