Една от легендите на ЦСКА Георги Димитров - Джеки коментира събитията около ЦСКА и даде мнението си за ситуацията в клуба.

"Не съм очаквал, че това може да се случи. Трябва да има Изпълком, в България всяко нещо е предпоследно. Като гръм от ясно небе падна това", заяви Джеки.

"Ако това се случи, Лудогорец, Литекс ще са дръпнали напред. Ако се започне от селската група, след това В група, губиш инерцията, никой футболист няма да иска да играе в долните дивизии. Това не е Италия, както се дава за пример", продължи Димитров.

"Имаме две прекръствания Средец и ЦФКА Средец, сега ако се стартира от дъното, жал ми е за хората. Не е хубаво да вземеш лиценз на отбор от Б група или А група, сега с Литекс, това е спорт, не е бизнес. Доста пъти съм казвал, че спортът е спорт, футболът не е бизнес, една игра е това, може да се направят пари, но това не е бизнес", допълни той.

"Постоянно има смяна на президенти, харчене на пари, трябва да има постоянство, без него не става. Доста хора минаха през клуба и накрая си тръгнаха огорчени. Хората обичащи ЦСКА намаляват, мисля, че Божков е човек, който държи на дисциплината, ако той вземе клуба, трябва да се очисти клуба",  каза още Димитров.