@Cecoo1914 Ми отбор за 2-4 място за сега . Ако нещо се завърти колелото на късмета и Левски стане шампион / утопия/ , ще е голям късмет . Но пък от друга страна , съдбата има да им връща . Кога , как и колко - никой не знае .
@Радо Миналата година “вечно вторите“ направиха поне 10 мача с 1:0 , с голове през второто полувреме . Това го забравихте , помните само ,че “припоците “ завършиха 2-ри, а Левски 4-ти . Така,че накрая се гледа класирането , а не с колко си побеждавал / 1:0 носи 3 точки , 8 :0 също / .
@Cecoo1914 При “великия треньор - Кауня“ , Левски направи 10 мача без победа !
@hankamerun Порното беше вчера в Пловдив .
@sabale като си такъв разбирач на порното , я кажи как ще завърши мача между Припоците и Мишоците / Калъфките и Чаршафите ако щеш / ? Там кой кого ще ебе - Гришата ли е платил или Цеко се е дупил ?
Блажко "Джизъса" да не е джигосъл набързо? Или която му пусне, право се жени за нея !
@drelic2 толкова хора са имали и интерес към майка ти , когато е била млада . От кой точно е хванала не е ясно, ама най-вероятно ще е от този , който преди да е опъне е дръпнал един коктел-лайна
Роналдо лазвали празника на хиляди червени утрепки ! Мрете от яд микробииии !
@LOVECH_NE_E_SOFIA прочети “6-те мамалигара и припока“ . Много интересна книжка.
@31_Champions ти и тук ли сипеш гной бе , пъпка недоитискана ? Ако утре получиш запек , да знаеш - син шаман ще да е направил магия. Иди при бай Ставри да те оправи .
@31_Champions 0-1 или 1-2 , вече го написах .
@djugs Сори , въпросът ми беше към оня малоумния “шампион 31 “
@31_Champions Ще ти се . Това да не е ЦСКА да пада с 4-0 от мамалигари . Във Франкфурт правят 0-1 / или 1-2 / и ти се посираш от яд
@djugs колосът Сепси на кое място е ?
@31_Champions ти вярваш ли си на глупостите , които си написал ? В Айнтрахт играят хора , които са били световни шампиони , а не второразрядни играчи . Айнтрахт има стадион за 51 000 и на всяко домакинство е пълен . Това ,че завършиха 7-ми беше просто лошо стечение на обстоятелствта . Тази година ще са 3-6 място . Бюджетът им е 20 пъти по-голям от този на Левски . Но тъй , като си компетентен , Сепси на кое място са ?
@Sole Глазгоу Ренджерс завършва с 6 загуби и голова разлика 2:22, Динамо Загреб също , но с голова разлика 3:22. Още няколко отбора завършват с 6 загуби ама теб Левски ти вади очите . Кажи честно - ти боклук ли си , цървул ли си или просто най-обикновен смотаняк ?
@1973red сипи си 6 сепсита / пепсита/ и гледай да не ти се разлупа сърцето . Не бери грижата другите с колко и дали ще паднат . Айнтрахт в момента е на ниво Байерн М - много слаби .
@DjdjiBiji Добре , че не играеше Левски или по-лошо , че не беше играч на Левски . Ей тогава щеше да изпъкнеш с коментара си като свински мъде в рядка кал . Надявам се само, да неси от Плевен .
@Pesimist а мача да почне от 0:3 не щеш ли , боклук родажен?
@kakasia Слезе от първите страници на вестниците . Трябва й малко реклама / или Пи Ар , както е модерно да му викат / . Пък и да се понадръгне малко с черния - лошо няма . Тя тая катерица няма да е пази за старини я .
@drelic2 Не всички могат да се пръскат с коктейл от австрийска тор ! Боклук !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@drelic2 Ти що не хванеш да се изсереш в една бутилка и после да си го изпиеш коктейлчето .
@sabale а колко отбора играят с WINBET като спонсор знаеш ли ? Няма как да знаеш, защото си тъп . Ама вината не е при теб.
@REDscout защото ЦсКа на БКП цъфти и ароматизира всичко , до което се докосне . Най-честния и безинтригански отбор в България. Между другото знаеш ли защо Турицов е “контузен“ и няма да играе за националния ? И теб да те качат в багажника от София до Витоша и да си “поговорят “ малко - и ти ще си контузен . Кой го е направил ? Ами сещай се . Личи си ,че си ЕнтЕлЕгЕнтЕн .
билетите за цирк “Балкански“ бяха по 2 лева, за цирк “Глобус“ са по 5 лв. ЦСКА няма право да се сърди на другите . При две победи ставаха шампиони , без значение как ще свърши този мач
@CTEoloAH Не им трябва да се нагъзват . Това да не е майка ти . Домуса им плаща част от задълженията , те не с е напъват. Отнасят едно 2-3 на 0 и пазят сили за другия мач. Все едно да те питам - Турицов колко пари е взел от Домуса да изпусне дузпата ?
@31_Champions и с какво ,олигофренино, отборът от Подуене попречи на Сесека да победи Сесека . Пак ли синьото БФС е виновно , съдията , терена , вятъра , на майка ти п@тката ? Кое им попречи този път ? Ракетата ли беше крива или космосът не беше прав ?
га са смяхте на бачо ви Ивелин , голем кеф ви беше . А ся яжте му главЪта . Усещате ли как Левски си плати половината задължения ?
право у гредата
  • 1