@Fuoff Не забравяй бай Стамен в ЦСКА до есента , когато пак ще върнат Саша Илич.
@drelic2 Море, вода, Цесека -коктел - лайна . Ура, лайна, Мура - хвани ма за кура .
Докато Тухел продължава да налага некадърника Упамекано, БМ ще страда . Тоя брикет ако случайно не го изгонят , то той ще направи 2 грешки от които БМ ще получи 2 гола . Той , заедно с вратарчето и още един -двама да си събират багажа и на плажа в Копакабана .
@drelic2 Внимавай с иранските трактори . Мура, Сура и на майка ти кура почват със стари курви /Асприля, Каранга, маранга/ нов бардак да правят .
Черен циганин ще кара за “черните кончета“, в опит да прекъсне черната серия на Ферари . В комбинация с “Монегаското лайно “ крахът на Скудерията“ е предизвестен .
той много бял този
@Pesimist те там само харизми ги бяха събрали -Жерар Улие, Рафа Бенитес, Бренан Роджърс и още една камара “психолози“ . Тухел ще им е ок
@HaJo Е“Екзекуторът“ е фрии. Модерния ляв цървул също е “тренер“ и може да помогне на любимата му Барцелона . Едномъдия също няма работа ......
@drelic2 Трактора ме гази, багер ме товари .....в една лека кола .... Иииии бре
@kakasia Армията също не е нещо, с което човек трябва да се подиграва . Очаквам скоро да направят и Централен спортек клуб на правителството , а защо не и на “Зърнените производители“, на “Млекарите“, на “Соковете“ ..... Важното да е клуба да е спортен и най-вече централен .
@Sinuhe защото ги взимаме без пари и ги продаваме за по 1-2 млн. Юношите играят 2-3 сезона, после агентите им пълнят главите с глупости и се изнизват като пръдня из гащи през задния вход .
Колкото до “Сифоня“ - той е на принципа “викам ти Майсторе,защото не ти знам името “. Откакто “Кокалис Черемухос“ си е в БГ , Цеко продава и взима юноши .......Защо ли ?
Черепа си дойде и Цеко Сифоня почна да разпродава катуна. Тая зима каквото вземе , вземе, лятото още малко / кой колкото даде / и айде на село .
@cvetelin Плащаме си задълженията и продължаваме с юношите . Дали със “звездите“ 6-ти или с юношите 7-8 - все тая . Поне от догодина да се започне на чисто . На фона на 20 годишната суша , какво са още 1-2 “нулеви“ сезона .
Злати зъб - Чепръчене също е против тази лига .Бай Колю “Тракториста “ и той !
@eddie Тя и жена ти мълчи, че ако разбереш.......
Мор за лепиларите . Ай обратно за Б група . Айде към Лоич
@go6etogong Когато ни “управляваше“ атлантика - путкоподобния Плевналиев , такива проблеми нямаше ......
Тъпанар прост, един презедент не може да управлява нито държавата , нито спорта . Това,че полицията е излезнала със становище, че напушляци като теб се готвят за безредици е изготвила доклад. На базата на този доклад УЕФА решава мача да е без публика , защото го оценява като “рисков“. А не президента на страната . Ама ГМО като теб няма това как да го знае .
@31_Champions Пропусна “На майка ти п“тката“
@mozy Олигофрените , които ги вкарват си ги мушат в гъза , за да минат проверката . Нали си чувал приказката , че ако през затрова минава река, не е проблем на затворниците и кораб да вкарат . Така е и със стотината наркомани , фенчета на Левски . Заради тях страдат милиони .
@djugs Няма значение дали бутилката е ударила някой или не . За хвърлен предмет има наказание . Проблемът е , че това е рецидив . Не е за първи или втори път , когато олигофрените “блесват“ . Няма да е и д апоследен !
Ако този отбор бъде изваден от лигата , няма да е заради задълженията , а заради олигофрените , които само глоби и наказания правят . Ако съм на мястото на Сираков, ще им хвърля акциите и ще им кажа - оправяйте се . Жалко , че 100 тина надрусани олигофрена провалят всичко .
Ако този отбор бъде изваден от лшгото , няма д а езаради задълженията , а заради олигофрените , които само глоби и наказания правят . Ако съм на мястото на Сираков, ще им хвърля акциите и ще им кажа - оправяйте се . Жалко , че 100 тина надрусани олигофрена провалят всичко .
@Cecoo1914 Ми отбор за 2-4 място за сега . Ако нещо се завърти колелото на късмета и Левски стане шампион / утопия/ , ще е голям късмет . Но пък от друга страна , съдбата има да им връща . Кога , как и колко - никой не знае .
@Радо Миналата година “вечно вторите“ направиха поне 10 мача с 1:0 , с голове през второто полувреме . Това го забравихте , помните само ,че “припоците “ завършиха 2-ри, а Левски 4-ти . Така,че накрая се гледа класирането , а не с колко си побеждавал / 1:0 носи 3 точки , 8 :0 също / .
@Cecoo1914 При “великия треньор - Кауня“ , Левски направи 10 мача без победа !
@hankamerun Порното беше вчера в Пловдив .
@sabale като си такъв разбирач на порното , я кажи как ще завърши мача между Припоците и Мишоците / Калъфките и Чаршафите ако щеш / ? Там кой кого ще ебе - Гришата ли е платил или Цеко се е дупил ?
Блажко "Джизъса" да не е джигосъл набързо? Или която му пусне, право се жени за нея !
@drelic2 толкова хора са имали и интерес към майка ти , когато е била млада . От кой точно е хванала не е ясно, ама най-вероятно ще е от този , който преди да е опъне е дръпнал един коктел-лайна
Роналдо лазвали празника на хиляди червени утрепки ! Мрете от яд микробииии !
  • 1