Бизнесменът и един от двамата основни лидери на „ЦСКА Завинаги” Стойне Манолов изрази своето категорично мнение „против” възникналия вчера вариант ЦСКА да продължи да съществува от най-долното ниво на българския футбол – А окръжна група.

„Твърдо против подобен вариант съм! Това за мен не е спасение, това е пропадане за ЦСКА! Щом така и така се стигна до вариант за създаване на чисто ново дружество, защо и кой решава то да стартира от А окръжна група? Няколкото фенове присъствали на срещата не са милионите привърженици на ЦСКА! Те няма как от свое име да вземат решение, те могат да изкажат мнение, но не и да вземат решение от подобен ранг" - заяви Манолов.

Бизнесменът продължи: "Спасението не значи да се започне от А окръжна, а да се потърси по-сериозен вариант. Няколко пропилени години могат да значат много – обезличаване на ЦСКА, също така липсата на каквито и да е малки и нови подръжници на нашия тим. Как те ще харесат отбор, който играе по игрища? Ние искаме ЦСКА да играе срещу Левски, срещу Лудогорец, Славия, другите в елита, да опита да извоюва право отново да играе в Европа. Но сега, а не да се надяваме евентуално това да се случи след 4-5 години. И пак заявявам, нужно е да се чуе гласа на цялата червена футболна общност, а не само на няколко човека, последвани от една-две декларации” – заяви още Стойне Манолов.