Предстои сериозен тест за Сакраменто Кингс в НБА. Александър Везенков и компания излизат срещу миналогодишния шампион Денвър Нъгетс. Срещата е в 05:00 часа неделя сутрин и ще бъде излъчвана пряко по DIEMA SPORT 3, а на Gong.bg ще проследим най-интересното от нея.

Денвър Нъгетс игра и тази нощ, като постигна четвъртата си поредна победа, този път срещу Финикс Сънс. За шампионите няма никаква почивка обаче. Със сигурност голямата звзда на Денвър е Никола Йокич, който продължава да блести от началото на сезона и при успеха срещу "слънцата" отново бе най-резултатен за тима си. Сърбинът определено показва, че трудно може да бъде спрян.

Сакраменто Кингс пък загуби последния си мач срещу ЛА Клипърс, той обаче бе добър за българина. Везенков записа 13 точки и остана на паркета повече от 20 минути. След срещата той говори пред медиите и обяви, че чака шанса си, за да се докаже. Българинът набира скорост и това е видно, а сега остава и да започва в мачове като титуляр. Може ли това да се случи именно срещу Денвър Нъгетс, тепърва ще разберем.