На фона на шумотевицата около влизането на Брони Джеймс в НБА, звездата на Лос Анджелис Лейкърс и негов баща - Леброн Джеймс даде откровен отговор пред Sports Illustrated, относно това как синът му приема критиките.

Брони, който облече екипа на Лейкърс за първи път през уикенда, завърши с едва четири точки, две борби и две асистенции за 21 минути в първия си мач от Лятната лига.

След разочароващите статистически показатели на Брони, ЛеБрон даде разяснителен отговор как най-големият му син и нов съотборник се справя с постоянната критика.

Не знам дали хора го разбират, но него не го интересува. Аз всъщност се интересувах малко, когато влязох като новобранец, исках хората да ме харесват и някои от нещата, които казваха за мен, ме притесняваха в началото на кариерата ми, позволих им да ме засегнат. Брони не дава и пет пари.”

„Брони играе, работи здраво,” продължи Джеймс. „Когато свърши, се прибира и играе видеоигрите си. Не го интересува никой. Дори не слуша такива неща. Той е като пълната моя противоположност."