"Сашо беше просто феноменален днес в ключовия мач срещу Голдън Стейт. Влезе в игра 12-ти подред в ротацията чак час и половина, след като мача бе започнал. Необяснимо защо не игра дори една секунда през първото полувреме и отборът му падаше със 17 точки.

Според всички неписани закони, би трябвало да е почти невъзможно да влезне в ритъм в подобна ситуация, но... oт момента, в който стъпалата му докоснаха паркета отборът му сякаш се промени", написа във Facebook журналистът и писател Иво Иванов, който от години живее в Канзас, след като Сакраменто обърна Голдън Стейт със 124:123. Везенков влезе от пейката и се включи отлично - 8 точки, 3 борби, 2 чадъра и 1 асистенция.

"Сашо бе навсякъде: защита, нападение, пробиви, тройки, чадъри, асистенции, хокейни асистенции, ключови борби под коша, заслони, капани, чадър на Стеф Къри... Двамата коментатори - Стан Ван Гънди и Браян Андерсън полудяха. Казаха, че собственоръчно е обърнал мача и че е във вихъра на всичко, което се случва на игрището. Ван Гънди не спря да се възхищава на защитата му, а в един момент Андерсън изкрещя, че това е мачът на Везенков", пише още Иванов.