Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че феновете на отбора не могат да освиркват играчите от петата минута, а трябва да ги подкрепят в трудните моменти.

„Лесно ни отбелязаха гол и стана по-голямо напрежение. Но второто полувреме след разговорите в съблекалнята, които бяха на доста висок тон излязохме и направихме това, което трябваше”, сподели играчът на „сините”.

„Може да е имало и подценяване на отбора на Локомотив Мездра, но през първото полувреме определено не играхме на ниво”, каза още футболистът на Левски.

„Владеехме мача, докато Локомотив вкара гол и мачът се обърна с главата надолу, но през второто полувреме нещата си дойдоха на мястото. Феновете не могат да освиркват футболистите от петата минута”, добави нападателят.

„Всичко е въпрос на манталитет. Един фен на Левски идва да подкрепя отбора в трудните моменти, а не може да вкараме до първата минута три гола. На мен не ми е лесно, въпреки че съм видял толкова неща във футбола. Не мога да повярвам, че е уреден мача, защото на нас ни бе доста трудно”, завърши Христо Йовов.