Хубав-лош, Мъри си свърши прилично работата. Астана не играе лош футбол, с оглед най-вече на футболистите с които разполага. А да не забравяме, че Мъри ако не се лъжа е единствения треньор, който вкарва в групите на ШЛ втори отбор извън Топ 20. Като Астана се представи далеч по-добре от жалката пародия, която демонстрира уефски. Което не е малко, особено за страна като Казахстан.
Страшна новина, е баща ли да иска да стане? :))))))))
Отказът на Гълъбинов и интервюто на Занев са показателни за нещо наистина недопустимо - Петев няма достатъчно авторитет за национален селекционер. А това беше ясно още при назначаването му.
Иначе чертае пътища и пътечки, но статуквото си стои абсолютно непроменено.
Значи гусин Вълчев, ама веднага да напише статия "Зан ... Кой?".
Какви са тия футболисти, дето си позволяват да имат собствено мнение бе? Те журналистите не си позволяват, на какво прилича това?
Много смел коментар на господина Вълчев! Интересно защо не се демонстрира същата смелост и да се напише в подобен стил нещичко и за синовете, зетьовете и баджанаците. Които не стават, ама пък всеки път ги викат. Или където няма страшно да ни дърпат ушите, там можем да си ги кажем нещата?
Всъщност проблема не е в Андрей Гълъбинов. За какво да идва, като знае че няма да го пуснат да играе. Или да те правят на маймуна е чест?
Значи, точно Живко Миланов е за националния отбор! С неговата класа, опит натрупан в европейски грандове като Васлуй и Том, той неимоверно ще спомогне за израстването на отбора. Както и с неувяхващата си младост. Абе перспективна работа!
Биполярното разстройство не прощава. След мача с Несебър изказванията едни, днес вече коренно други. То такава е и политиката му де - никаква. Да е жив и здрав и дълги години да ръководи отбора от Подуяне, да изгони още много треньори като Йоканович!
ПП Първата снимка казва много.
Безсмислена статия, колкото да има нещо писано по темата.
Григор Димитров е подкрепян сигурно от 100% от феновете на тениса в България - безспорно, както е безспорно и че разочарова страшно много хора с постъпката си. Това не е хейт, това е нормална реакция на липсата му на патриотизъм.
А сравнението с Джокович баш на тема родолюбие - идиотски неуместно.
Първо отнеха реалното домакинство на Поморие, после им гонят двама души. Щом срещу отбор от "Б" група се правят такива презастраховки, червените картони като този на Берое явно ще са част от ежедневието.
С оглед на формата, която демонстрира тазгодишния подуянски отбор, дотикването му до ЕКТ (каквато очевадно е директивата) ще е чисто самоубийство. Както ще стане ясно и от двата им изиграни мача в ЛЕ.
За да си голям спортист, трябва първо да си голям ЧОВЕК!
Новак Джокович излиза на всеки мач със сръбското знаме на маратонките си. Миналата година при спечелването на мастърса в Рим начерта сърце върху настилката, посвети победата на родината си и дари целия награден фонд на пострадалите от наводненията свои сънародници.
Родолюбието или го имаш, или го нямаш. То не идва по програма ...
Интересно е мнението на Божинов - как той приема статистиката на собственото си представяне в последните да речем пет сезона. Колко мача е започнал като титуляр, колко е завършил, колко гола е отбелязал, респ. колко е бил полезен на отбора си.
В тази връзка няма защо да се сърди нито на журналистите, нито на някой друг освен на себе си. Няма втори шанс за първо впечатление.
Те не са ли близнаци?
Изключително НЕОБЕКТИВНА статия. И хейтърска по своя смисъл. По същата "желязна" логика Габриел Омар Батистута примерно е абсолютно никой във футбола, защото на 34 години омерзително приема оферта от Ал Араби.
Бербатов направи поредния си смислен избор. Прие добра по параметри оферта от клуб, който ще му дава възможност да играе редовно. Скоро ще навърши 35 и резонно потърси трансфер в отбор, на чиито очаквания може да отговори. Като за пореден път показа, че не е глупав човек.
И пак ще кажа - ако на почти 35 години преминаването в един от гръцките грандове - и то за такава сума е ниска топка, не знам какво трябва да се пише за трансферите на бг-футболисти в последните 10-15 години.
За състезатели, играли на нивото на Митко Бербатов е нормална практика в края на кариерата си да оставят изграденото име да поработи за тях. Дори и финансово.
Това момче ако се оплаче от липса на късмет ... Направи 10 мача за Лече и вече почти 10 години го разхождат като панаирджийска мечка по отборите, и то читави отбори като цяло. Ако му се изчисли по колко пари е взел за всяка изиграна минута, нищо чудно да е в топ 5 на скъпоплатените играчи. И то без да е играл.
Хич не съм фен нито на Мъри, нито на Лефски, но в случая първия се справи добре. Класирането на Астана е факт и е показателен най-вече затова, как хората си развиват клубния футбол. И поредното доказателство колко изоставаме ние, щото до вчера казахите не знаеха какво е футболна топка, а днес имат отбор в групите на ШЛ. Пък ние нямаме ни в ШЛ, ни в ЛЕ.
Изчаква оферта, от топлата витрина на Кауфланд. Ако има късмет и не я е приел преди него Гаджев. Ама той пък днеска май щеше да ходи в Лидл да разглежда топ оферти.