Време е за празник, приятели! Екипът на Gong.bg ви желае честита Нова 2015 г. и много любов, радост, късмет, емоции и щастие през предстоящата година. Нека тя ви даде хиляди незабравими моменти и през нея се сбъднат мечтите ви!

Изминава една от най-трудните години за българския спорт, но и изпълнена все пак с хубави моменти. Затова нека все пак се фокусираме върху тях.

Радвахме се с ансамбъла по художествена гимнастика, с Григор Димитров, със Сани Жекова, с Кубрат Пулев, с победите на Лудогорец в Европа. Гледахме едно от най-интересните Световни първенства по футбол, стискахме палци на Зимните олимпийски игри. 

Нека си пожелаем през 2015 г. тези хубави моменти да са много повече. Дано се радваме на много повече родни успехи в спорта и да имаме много за какво да си спомняме с умиление след точно 12 месеца. 

И не на последно място - Благодарим ви, че бяхте с нас, приятели! Благодарим ви, че ни гласувахте доверието да се информирате от нас! Благодарим ви, че ставате все повече и все по-верни! 

Обещаваме ви, че и през 2015 г. няма да ви подведем! Ще направим всичко по силите си да ставаме все по-силни и по-интересни за вас, нашите читатели. Обичаме ви! Приятно прекарване на празника и Наздраве!