Световното първенство по футбол гостува в хотел „Рила”, Боровец. Огромен екран с размери 6 x 3.5 метра, специално поставен за Мондиала в летния бар на открито, ще пренесе емоциите от Световното в Боровец. В лобито на хотела е разположен още един двуметров екран, в случаите, когато времето не позволява гледане на открито.

Хотел Рила

източник: Gulliver/Getty Images

По време на всички мачове ще има промоции на напитки и храни, както и забавни игри с футболна насоченост. Всички късни мачове ще бъдат записвани и излъчвани през деня по определен график.

Хотел Рила

източник: Gulliver/Getty Images


И това далеч не е всичко, всеки гост, посетил хотела в периода на световното първенство, ще получи талон с уникален код, който може да регистрира във фейсбук страницата “Рила” - www.facebook.com/RilaBorovets  и да участва в томбола за голямата награда: футболна фланелка с автограф на Христо Стоичков и All Inlusive уикенд за двама в хотела. Всички записали се в играта ще участват и за 3 покани за първото домакинство на ЦСКА от турнира Лига Европа, което ще се проведе на 17 юли или 24 юли т.г. – съперникът и датата на домакинството ще бъдат ясни на 23 юни, когато в централата на УЕФА ще бъде изтеглен жребият.