Вече е ясно как ще протече церемонията по закриването на 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия. Тя ще стартира час и половина преди финала, а всичко на Мондиала ще приключи с награждаването на световния шампион. 

Всичко ще започне с хаитянската звезда Уайклиф Жан, който ще изпълни заедно с местния певец Алешандре Пирес специално посветената на първенство песен "Dar um Jeito" (Ще намерим път). 

После идва ред и на колумбийската звезда Шакира, която ще изпее хита си "Ла Ла Ла". Това е третото нейно участие на церемония по закриване на Световното след Германия и Южна Африка. С нея на сцената ще е и местната звезда Кариньос Браун. 

На сцената ще се появи и почитаният като божество в Централна и Южна Америка легендарен китарист Карлос Сантана. Накрая шоуто ще приключи с участието на едно от водещите училища по самба в Бразилия, което ще предложи спектакъл от няколко песни и танци на своите възпитаници. 

След края на двубоя ще е и награждаването, като световният първенец ще получи трофея от президента на страната Дилма Русеф. Преди мача купата ще бъде представена от бразилския модел Жизел Бюндхен и капитанът на предишния първенец Испания - Карлес Пуйол - пред публиката.