Българинът Ивайло Чочев игра цял мач за своя Палермо при равенството с Емполи 0:0 в 25-я кръг на италианската Серия А. Така след загубата от Лацио в миналия кръг Палермо добави точка към актива си и е на 10-а позиция във временното класиране с 34 точки. Емполи пък държи 13-о място с 28 точки в актива си. Двата тима изиграха равностоен двубой без много възможности за гол, като отправиха едва по два точки удара в очертанията на вратата.

Палермо - Емполи

източник: БГНЕС

Ивайло Чочев бе в стартовия състав на домакините и още в 5-ата минута получи шанс да застраши защитата на съперника, но се оказа в засада. Палермо бе близо до попадение в 11-ата минута след изстрел на Пауло Дибала, но вратарят на Емполи Луиджи Сепе се намеси навреме. Минута по-късно Франко Васкес стреля отлично, но топката профуча край лявата греда.

Палермо - Емполи

източник: БГНЕС

Палермо продължи да търси попадение и в 15-ата минута Чочев пусна пас, търсейки съотборник в наказателното поле на гостите, но защитата се справи. Пак българинът бе замесен в опасна ситуация, като в 34-ата минута той се освободи добре и стреля, но Сепе спаси.

Палермо - Емполи

източник: БГНЕС

В други срещи от 25-я кръг предпоследният във временното класиране Чезена победи Удинезе с 1:0 с гол на Алехандро Родригес в 76-ата минута, а Аталанта загуби на свой терен от Сампдория с 1:2. Аталанта поведе в 16-ата минута с гол на Гилермо Стендардо, но гостите обърнаха с попадения на Лиус Муриел в 68-ата и Стефано Окака в 81-ата минута.