Отборът на Палермо се наложи с 3:1 над Наполи в мач от 23-я кръг на Серия А. Ивайло Чочев се появи в игра за победителите в 69-ата минута и остави приятни впечатления. Той замени Робин Куасон.

Точни за успеха бяха Ашраф Лазаар, Фернандо Васкес и Лука Риджони. За Наполи Маноло Габиадини отбеляза почетното попадение.

Двубоят бе доста интересен, а положения имаше и пред двете врати. Първо в 14-ата минута Джонатан де Гузман изработи чудесна ситуация, но Стефано Сoрентино се отнесе с повишено внимание, а това му позволи да реагира адекватно и да спаси. В ответната атака обаче Ашраф Лазаар откри в полза на Палермо. Той получи изключително прецизен далечен пас и отправи добър удар, който намери целта за 1:0.

Последваха минути, в които двата състава отново си размениха атаки, а в 30-ата минута Джонатан де Гузман отново бе на позиция, но без успех. 6 минути след това пропускът бе наказан с ново попадение в полза на домакините. Франко Васкес завърши комбинация между него и Дубала по отличен начин като направи 2:0.

След почивката Хосе Кайехон стреля от пряк свободен удар, но в аут. А между 63-ата и 65-ата минута дойдоха две отлични атаки за Палермо, втората от които голова. Франко Васкес, който отбеляза втория гол, подаде на Лука Риджони, а той безкомпромисно направи преднината на Палермо класическа – 3:0.

8 минути преди края падна и почетният гол в полза на Наполи. Най-активният в редиците на гостите Джонатан де Гузман изпълни фаул, Маноло Габиадини отигра и се разписа за 1:3.

В класирането Палермо е на 7-о място с 33 точки, а Наполи е 3-и с 42.