Селекционерът на Азербайджан Роберт Просинечки очаква добра игра от своите възпитаници в утрешната европейска квалификация срещу България. Срещата от последния кръг в група "Н" е на стадион "Васил Левски" от 21.45 часа.

България е на четвърто място в групата с 8 точки, а Азербайджан на пета позиция с 6 точки.

"Готвим се много сериозно за двубоя с България. Искаме не само да играем добре, но и да постигнем положителен резултат. Преди два дни България имаше труден мач срещу Хърватия. Имаме възможност да постигнем добър резултат", заяви Просинечки на пресконференцията преди двубоя.

Треньорът разкри и стартовия състав за мача утре: Камран Агаев, Магомед Мирзабеков, Максим Медведев, Руслан Абишов, Рашад Садихов, Гара Гараев, Рахид Амиргулиев, Дмитрий Назаров, Руслан Гурбанов, Афран Исмайлов и Елнур Джафаров.

"Футболът се играе и заради феновете. Жалко, че ще има малко зрители", отговори Просинечки на въпрос дали малкото публика ще се отрази на мача.

Журналистите от Азербайджан попитаха Просинечки как ще коментира евентуална смята на треньор на България Ивайло Петев.

"Разбира се, че тези неща ги има във футбола. Аз искам да побеждаваме във всеки мач и не мисля за треньор на съперника. Надявам се ние утре да победим, а Петев да остане на поста си", каза оше Просинечки./БТА