Съседните западноевропейски държави Белгия, Франция и Германия се изправят в своеобразен сблъсък. По един представител на техните национални отбори са в битка за играта на Gong.bg UEFA EURO 2016 Гол на деня

Да, въпреки че Европейското първенство е във втората си пауза, ние не спираме да ви предлагаме шедьоври, от които да избирате за кого да дадете вота си. Няма значение, че във Франция почиват - ние изстудяваме бирите и само чакаме да ви ги раздадем. 

Сега за гласа ви се борят белгиецът Миши Батшуай, който се разписа за 2:0 срещу Унгария, французинът Антоан Гризман, оформил обрата срещу Ирландия за 2:1 и германецът Юлиан Дракслер, подписал окончателно присъдата на Словакия за крайното 3:0. 

Изберете си кое от тези попадения ви е харесало най-много и просто гласувайте. След това ще участвате в жребия ни за страхотните награди - трима от вас ще получат по 6 кена бира "Ариана". А всеки гласувал във всичките издания на играта ни, ще има шанс да се бори за голямата награда на "Ариана" - 1000 бири, които ще бъдат за по трима щастливци. 

Така че гласувайте, не ни жалете! Бирите ви очакват!