Храбрите исландци събраха симпатиите и уважението на цяла Европа с представянето си на шампионата на Стария континент и особено с отстраняването на Англия. Но все още се борят за одобрението на читателите на Gong.bg

Двата гола на храбрите островитяни, с които те отстраниха големия фаворит от Албиона, попаднаха в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня. Но те обаче така и не могат да се преборят с попадението на Грациано Пеле, което е третото ни предложение. 

Наистина, италианецът отбеляза по страхотен начин във вратата на Испания. Но все още има време за обрат, защото гласуването на сайта ни ще продължи до 20:00 часа. След което ще теглим и наградите. 

А призовете ни са наистина страхотни. Трима щастливци ще се охладят в почивния ден на Европейското с по 6 кена ледена бира "Ариана". И това не е всичко, след края на първенството ще има жребий измежду всички гласували, за да раздадем на трима от тях по 1000 кена бира "Ариана". 

Най-страхотните награди на лятото са при нас, така че гласувайте, забавлявайте се и печелете, докато гледате Европейското първенство. Гласовете са от вас, бирата е от нас.