ЦСКА съумя да измъкне инфарктен успех над ЦСКА с 1:0 над Черно море с попадение на Кулма в добавеното време на мача от 7-ия кръг на Първа лига. Кулма беше на точното място след центриране на Симао от пряк свободен удар.

През първата част двата тима се надиграваха, но реалните голови положения липсваха. Още в 6-ата минута Арсенио пробва мерника си, но със слаб удар и Чанович улови кълбото. В средата на полувремето Кулма и Симао стреляха от далечно разстояние, но не сполучиха, тъй като отбраната на гостите беше на мястото си.

До почивката не паднаха попадения в двете врати.

През втората част ЦСКА опита да упражни натиск към вратата на Чанович, но стражът на гостите не се предаде. В 65-ата минута Чорбаджийски отправи отличен удар, но Чанович отби с една ръка. Десет минути по-късно и Арсенио стреля опасно, но вратарят на Черно море се справи. Гостите пропуснаха най-чистото си положение от Бакари в 72-ата минута, но от чиста позиция стреля в тялото на Китанов.

Така се стигна до 93-ата минута, когато Кулма засече центриране от пряк свободен удар изпълнен от Симао и хвърли в екстаз "червените" фенове. След  успеха ЦСКА е на 4-ото място с 13 точки, а Черно море е 7-о място с 10 точки. 

Как се разви двубоя - минута по минута

Ето и стартовите 11-ки на двата тима:

ЦСКА: 12. Китанов, 11. Манолев, 4. Чорбаджийски, 5. Перес, 3. Недялков, 17. Симао, 26. Кулма, 21. Руи Педро, 6. Пинто, 25. Джордан, 10. Арсенио

Черно море: 40. Чанович, 73. Сукуп, 5. Станчев, 22. Николов, 4. Венков, 84. Паланков, 6. Цветков, 7. Секо, 9. Камби, 21. Илиев, 29. Кузма