Българската волейболистката на албанския Теута Дуръс Русена Сланчева заяви, че мъжете в Албания гледат странно жените, които играят в секси екипи.

„Определено ми харесва в Албания. Отношението към мен също е добро. Приятно място за работа и почивка. Определено имаме негативни възгледи за Албания, но аз попаднах в добра обстановка и съм очарована от хората и от държавата. Имам още две сръбкини, които играят в отбора”, сподели българката.

„Може би албанското първенство е малко по-силно от българското. Екипите ни са секси. Имаме четири и всеки път играем с различни. Идва доста публика на мачовете. Интересно ни е и ни подкрепят. Имаме си и агитка. Не е обичайно да се играе със секси екипи, но ни приемат. Живея точно на плажа в хотел с гледка към морето. Чувствам се отлично. Парите също си заслужават”, добави волейболистката.

„Всичко е осигурено. Винаги, когато имам проблеми ми помагат. Тук всеки кара както иска. Определено не мога да сравня Дуръс със Слънчев бряг, но има добри хотели. Няма нищо общо с българското черноморие. Отношението на албанците към жените е доста странно. В отбора си комуникирам на албански и английски. В отбора говорят италиански, но аз не го владея този език. Много се притесних от експлозията, която стана, защото ние играхме, когато тя е станала”, завърши Русена Сланчева.