Вратарят на Левски - Николай Михайлов, даде интервю за читателите на GONG.BG, в което говори за националния отбор на България и ситуацията около неговото положение в "синия" клуб. Повод да потърсим Михайлов е повиквателната, която получи от Красимир Балъков за мачовете с Черна гора и Англия. Стражът изрази задоволство от факта, че селекционерът ще разчита на него в предстоящите битки. Той добави още, че е доволен, че е в клуба на сърцето му Левски, но не е щастлив от факта, че Петър Хубчев не му дава шанс за изява.

- Ники, здравей. Как приемаш поканата от Балъков за мачовете с Черна Гора и Англия?

- Разбира се, че съм щастлив. Все пак отново ще бъда част от националния отбор на България. За мен е чест и винаги ще давам всичко от себе си за националния отбор.

Николай Михайлов

източник: LAP.bg

- В последно време доста си намалил медийните си изяви. Каква е причината?

- За всяко нещо си има причина. Само ще кажа, че това, което ми беше обещано през лятото, не се случва. Не искам нищо повече да коментирам. Всеки си носи кръста. Така са решили, така се направили.

- Какво точно имаш предвид?

- Не искам повече да коментирам.

Николай Михайлов

източник: lap.bg

- Какво се случва с теб в Левски? Под ръководството на Хубчев изнесе силни мачове за България, а сега той е треньор в Левски, но вече 11 кръга не ти дава шанс за изява. Каква според теб е причината?

- Радвам се, че съм на "Герена", тъй като Левски е велик отбор. Израснал съм в Левски и имам специално чувство към клуба. Не съм щастлив обаче от факта, че не ми се дава шанс. Няма да продължавам по този начин. Искам да бъда от полза на любимия си отбор.

Николай Михайлов

източник: LAP.bg

 

- Какво очакваш от предстоящите срещи с Черна гора и Англия?

- В последно време изпитваме трудности в защита. Трудно отбелязваме и попадения. Едни играчи идват, други си тръгват. Определено срещу Черна гора като гост ще ни бъде трудно. Срещу Англия ще ни бъде ощe по-трудно. Въпреки това ние ще излезем и ще се борим до последно. Ще търсим положителни резултати. Имаме много работа за вършене. Балъков ще избере да играят футболистите, които са най-добре подготвени психически и физически.

Трябва да се трудим и да изградим добра сплав, тъй като при добро стечение на обстоятелствата, може да играем бараж чрез Лигата на нациите. Въпреки незадоволителните резултати, които имаме напоследък, се надявам феновете да намерят сили и да дойдат на стадиона, за да ни подкрепят. Имаме нужда от тяхната помощ.