Левски уреди сериозно попълнение в лицето на аржентинския плеймейкър Франко Мазурек, който подписа договора си с клуба в четвъртък. Гръцкото издание sportime.gr разкри и каква ще е заплатата на южноамериканеца на "Герена". 

Според медията, за двете си години в българския гранд той ще получава по 20 хил. евро месечно. С тези лични условия "сините" са успели да надцакат цяла кохорта кандидати за подписа му, съобщават още в Гърция. Това са местните Панатинайкос, Атромитос и АЕЛ Лариса, кипърските Омония, АЕК Ларнака, Аполон Лимасол и Анортозис, полският Шльонск Вроцлав и арабският Ал Хата. 

Самият факт, че цели 10 клуба са били в наддаването за подписа на Мазурек подсказва и класата му. Досегашният му клуб Панетоликос също е искал да го задържи, но не е успял да му предложи личните условия, които останалите са извадили. 

Интересното е, че Левски предлагаше подобна заплата и на италианския плеймейкър Диего Фабрини, който дори беше дал дума, че ще дойде на "Герена", но използва този интерес, за да си изкара още по-високо възнаграждение в ЦСКА и да подпише там.