Не вярвам,че някой нормален човек ще е учуден,та това е държавна политика-да се дрогират.Нещастници!
"ще"получите,но не е ясно кога!
Горките чорбоарчета,таква подигравка си направи с тях това микренско джудже.Има още много да играете по паланки и села,защото ви е такава орисията.
Само така ,всичко което носи четрибуквието в името си да изчезне завинаги.Тези номера от "селски вечерники" вървят в Тетевен,Ловеч и Панчерево,но не и в София.Тези "интелигентни"борчета не можаха ли да измислят нещо по реално?
Сбогом "петолъчке"!
Любим резултат! Жалко ,че единият отбор вече не съществува.
С една дума ,единственото разумно решение е: ЗАКРИВАНЕ на четрибуквието!
Много е "поумняло" това борче? Сметки а,майтапа продължава с пълна сила.
Благодаря на екипа на Гонг,че ни информира за поредните тъпотии на комунистическата петолъчка.
Кажете им на тези "умници",че на всеки документ се поставя и ДАТА,а не само годината.Тези селски номера вървят в Микре ,Ловеч и Тетевен.Бива селяния бива,но микренския и англоговерещия счупиха "тъпомера".
Гонг,какво се учудвате на декларация "измислена" от отбор борчета.Мисля,че сте наясно с умствените възможности на създателите на тези декларации?
Мъката е безкрайна.
Безкрайният цирк на чорбарите продължава с пълна сила.Всяка сутрин се събуждам с веста за създаването на поредното свинско образувание.Мъка,голяма мъка.
Циркът продължава с пълна сила. Чорбар да не си. Мъка, голяма мъка!😂
Няма по добър начин да ти започене деня,събуждам се и със сутрешното кафе отварям сайта на Гонг и всеки ден научавам ,че четрибуквието все още продължава да агонизира.Дайде думата на микренският тарикат и на "англоговерещият" му приятел да ни "обяснят" как "петолъчката" ще участва в А група?!
Прекрасен ден :)
Не те познавам момче,но дано след това "изгаряне" да си проумял какво предствлява свинския клуб-без капка морал и това е основната причина ,поради която го ненавиждам.По принуда като войник бях състезател на петолъчката и когато си бил в "кужнята" разбираш ,че при чорбарите няма морал и благодарност,единственото ковто ги интересува е броя на титлите,а хората са едно "нищо".Винаги съм се учудвал,когато разбера че някой интелигентен човек им симпатизира.Това за мен е нещо несъвместимо?!
Към въпроса на "Заклет Левскар": все едно да чакаш от умрял писмо! :)
Правилно в А група ,но след като си го заслужите,а сега в А селска група,която ви подхожда най много на името.
Какво черибуквие ,какви пет лева? Станахте многобуквие ,само дето още никой не знае как ви е измисленото име .А този дето все взе на сериозно може да продължи след като мине през всичките стъпала на футбола от "Ъ" селска до А група.Успех!
Лично за мен е под достойнството ми да коментирам това "обединение",присъединение и т.н.
Би ми било много интересно защитника и отявления фен на чорбата Ники Александров да го прокоментира.
Ако в ръководството на Левски има мъже,но мъже с девствителни мъжки атрибути да информират на мига ФИФА и УЕФА за готвената измама.
Циркът с комунистическото многобуквие е безкраен.Четейки новините за поредното "оздравяване" на комунистическото недорозумение ме зареждат с оптимизъм и радост.Сбогом червена петолъчке!
Съвсем нормално е отбор създаден с решение на БКП да бъде закрит и забравен.Четрибуквието ще бъде преобразувано в много буквие:Етрополе-Ловеч-Панчерево!Мъка,мъка ти казвам.
Чорбар да не си.Подариха им купа,че да има къде да "духат супата"Бойко в неговия си стил ги омайва,а реалността е жестока-участие в селската група.
Микренския хитрец ги лъже.Жалко за този "убиец на шампиони".Сбогом,комунистическо четрибуквие!
Това измислено четрибуквие ми оправи и днес настроението.То бива смешницибива,но какво да иска човек като гледа "основателите" на новото черибуквие:борец,футболер и "бизнесмен",кой от кой с по висок IQ.
Г-н И.Обретенов,бъдете така добър да ни разкриете критериите, по които се подбират така наречените "модератори".Предполагам ,че този въпрос интересува голям кръг от участващите във форума на Гонг.
Благодаря Ви,предварително.
Г-н Иван Обретенов,във връзка коректно поственият въпрос от Wure и Вашият отговор,бихте ли отговорили КОЙ е "упълномощен" да изкъвря от форума на Гонг.Аз съм от лицата,които систематически "докладвам" за писане на нецензурни реплики,за обиди на расова и политическа основа,но без никакъв видим ефект.Много съм далеч ,в против случай бих се явил лично в Гонг с доказателства.Аз съм също така потърпевш ,ето цитата ми :"
Причина: За четрибуквените най важното е петолъката?! Нямам думи за малоумието на някой? Закривай!"
Виждате ли някаъде нещо обидно,нагрубяващо личност или конкретен човек.Аз съм трън в очите на някой от Вашите така наречени "модератори" във връзка с мойте политически възгледи и многократните ми напомняния към модовете да не допускат теми които са силно политизирани.Явно между тях има такива, на които им доставя удоволствие да наблюдват силното разделение на хората.Това ме довежда до мисълтта,че го правят напълно съзнател.
Въпросът ми е: Какъв е критерия за подбирането на тези "модератори",по фенска принадлеждност ,по политически пристрастия или по IQ? В подкрепа на думите ми са днешните две малоумни политически теми,които вече са свалени,но Вие можете да видите.
С поздрав от Монтреал
надай се,прасюнга :)
Левски веднага да бъде изваден от А група,че да може после веднага пак да влезе по подобие на микренските селяни и на панчеревските свине!
Дали има някой да се учудва? Руската мафия превзема света.Примери колкото искате.Близачите на Путьо могат да наскачат и да защищават "матушката".
За да стане цирка пълен с червеното комунистическо измислено отборче,сега очаквам в "спасителния"хор да се включи и Лупи(ликвидатора).Очаква ни голям цирк с голям смях.
Жалко!Подкрепям мнението,че проблема му е психически и трябва да се обърне за консултация при добър психолог,ако иска да излезе от "дупката".
Тези смешници подали заявка?! Самият Тодоров каза вчера,че най вероятно четрибуквието ще играе в А окръжна група,където им е им е нормалното място.
На това се казва комунистическа наглост!
Много се забави тази леквидация? Закривайте кочината най после!
Не разбрах какво значи "това е чорба"?!.Вие сте в селската група ,а Монтана е в А група.Като ви "опънат" ще бъде голям смях.
  • 1